Ageras kunne

Kan man det? Altså skabe en forretning på at binde revisorer, bogholdere og advokater sammen med kunder? Svaret er: Ja, det kan man, hvis man gør det ordentligt! Nu er vi her på siden ikke tilhængere af teoretisk tågesnak – men i stedet af virkeligheden, der jo som bekendt er klog. Og virkeligheden for firmaet Ageras A/S er, at det kunne de! I den grad endda!

Fra milliongæld til overskud

Egentlig startede firmaet som noget helt andet – nemlig at binde købere af rengøring og lignende sammen med udbydere af de services. Det viste sig efter nogen tid at være en ret skidt ide. Som en af stifterne her fortæller:

“Den korte historier er, at det var en skide god ide på papiret, men en forfærdelig business case. Og det er fordi, at når du har en markedsplads, så skal du have en trekant af værdi som skal gå op i en højere enhed. Det vil sige at markedspladsen er etableret for at skabe værdi for supply og demand. Demand er dem, som har et behov for en eller anden ydelse udført og supply er dem der kan udføre den. Allerede der skal der være en balance mellem, at der er nok demand til supply og nok supply for demand for at din markedsplads kan være succesfuld. Det er regel nummer 1. Regel nummer 2 er så, at de ydelser der bliver kørt mellem supply og demand skal have stor nok værditilførelse for enten supply eller demand, til at markedspladsen kan gå ind og tage et cut imellem for at udføre den her service. Det vil sige at du skal komme ind som enten supply eller demand og tænke at det her er så godt at jeg gerne vil betale markedspladsen for at få det her. Et godt eksempel på det er Ageras” – Rico Andersen medstifer af Ageras.” Kilde

Det kan godt være, du lige skal læse det citat et par gange, for det er faktisk et reelt mantra for enhver, der ønsker at formidle noget mellem udbydere og købere.

Der, hvor de unge fyre bag firmaet, vendte skuden, var da de satte sig ned og fandt ud af, at de mest profitable udbydere af services i markedet faktisk var revisorer og advokater. Sammenholdt med, at det marked for købernes vedkommende syntes at være ugennemskueligt og at selve udbyderne pr. definition altid var sultne efter nye klienter, gjorde det til det nye fokus for firmaet.

Ageras bliver en raket

Lynhurtigt kom indtjeningen og med profit. På få måneder kunne Ageras betale gælden tilbage og begynde at konsolidere sig. Og det gjorde de. Ikke nok med det – de købte også en konkurrent op, der var blevet lige lovligt irriterende for dem – nemlig juf.dk, som i dag er en del af Ageras.

3 hurtige om Ageras

Mange spørger, hvad det egentlig handler om, så her har du de tre hyppigste spørgsmål om Ageras:

Har Ageras gode anbefalinger?

Ja, Ageras har i øjeblikket 4,8 stjerner hos Trustpilot.

Hvem ejer Ageras?

Ageres er ejet dels af stifterne Rico Andersen og Martin Hegelund og dels af kapitalfonden Investcorp.

Hvornår blev Ageras stiftet?

Ageras blev stiftet i 2011.